איך בוחרים סכיני מטבח לשימוש מקצועי לעסקים - הולי בייגל begale begale
סניף קטמון, ירושלים
לפרטים והזמנות: 072-3921450

איך בוחרים סכיני מטבח לשימוש מקצועי לעסקים

איך בוחרים סכיני מטבח לשימוש מקצועי לעסקים במאמר הקרוב נספק לכם את כל הטיפים. בחירה של סכיני מטבח למטרות שימוש מקצועי בבית העסק, חייבת להיעשות בראש ובראשונה בהתאם לסוג בית העסק ואופי העבודה במטבח. כיום, תוכלו ליהנות מהיצע הולך וגדל של סכיני שף איכותיות ומקצועיות וזאת לצד סכינים המיועדים לסוגי המטבחים השונים, החל מסכינים ייעודיות לפירוק בשר ודגים, דרך סכינים ייעודיות לסושי ועד לסכיני חיתוך משוננות.

בחירת סכין שף למטבח המקצועי – מה חשוב לדעת?

כאשר בוחרים סכיני מטבח לשימוש מקצועי, יש לבחור סכין שף טובה בעלת ידית המתוכננת באופן כזה המונע מהאצבעות להתנגש בקרש החיתוך. כיום, מרבית סכיני השף מגיעות עם ידית ארגונומית באורכים משתנים, כאשר גם אורך הלהב מהווה מרכיב חשוב בתהליך בחירת הסכין. סכיני שף איכותיות ומקצועיות למטבח מיוצרות ברוב המקרים מפלדה השומרת על חדות להב הסכין ומפחיתה בצורה משמעותית את הצורך בהשחזת הסכין, ובכך הסכין מאריכה חיים. בכל הנוגע לידיות הסכינים, מומלץ לבחור בכל אותן סכיני מטבח שידיותיהן מיוצרות מחומרים פלסטיים ו/או נירוסטה ולהימנע מסכיני מטבח עם ידיות עץ, וזאת לנוכח העובדה שידיות עץ עלולות להתנפח במגע עם מים. מעבר לכל אלו, בחירת סכיני שף למטבח המקצועי מומלץ שתעשה על ידי השף עצמו וזאת על מנת שהוא יוכל לחוש את הסכין ואופן האחיזה בה ולהתאים אותה למידת כפות ידיו.

למעבר לעמוד קייטרינג טעים בירושלים>>

איך בוחרים סכיני מטבח לשימוש מקצועי לעסקים

סכינים איכותיות ומקצועיות לסביבת המטבח המקצועי לבתי עסק, מיוצרות משלושה סוגים עיקריים של חומרים ללהב הסכין, וביניהם: פלדת אל חלד, פלדת פחמן ופלדת דמשק. האופציה הזולה ביותר היא סכיני מטבח עם להב פלדת אל חלד, כאשר החיסרון של סכיני להב פלדת אל חלד טמון בעובדה שהסכינים דורשות השחזה תדירה. סכיני להב פלדת פחמן הם סכינים קשות ויוקרתיות יותר והיתרון המרכזי שלהן טמון בעבודה שהן קלות יותר להשחזה. להב הסכין המומלצת ביותר לבחירת סכינים למטבח המקצועי הוא להב המיוצר מפלדת דמשק המשלב בתוכו ברזל עם אחוזי פחמן גבוהים. סכינים מסוג זה מגיעות עם ציפוי של פלדת אל חלד.

החלפת סכינים למטבח המקצועי- כל כמה זמן?

החלפת סכינים לסביבת המטבח המקצועי מומלץ שתעשה באופן תדיר בהתאם לאיכויות החיתוך של הסכינים וחדותן. ברוב המקרים, תדירות ההחלפה נקבעת בהתאם להיקף השימוש בסכינים, כאשר במטבחים פעילים מומלץ להחליף את הסכינים אחת לרבעון או חצי שנה. יחד עם זאת, סכיני השף לצורך העניין ניתנים להחלפה לפרקים ממושכים יותר וזאת במידה ובחרתם מלכתחילה בסכיני שף איכותיות ומקצועיות ואתם דואגים לתחזק אותן על הצד הטוב ביותר.

אם גם אתם נדרשים להחלפת סכיני מטבח ו/או רכישת סכינים לסביבת המטבח המקצועי שבבעלותכם, אנו ממליצים לכם להתעדכן בכל הדגמים האחרונים של סכיני המטבח המקצועיות.

לקבלת מידע על תפריט לאירועים לחצו כאן>>

אהבתם? שתפו עם חברים
מתחייבים למוצרים טריים ואיכותיים
begale begale

מגשי אירוח

אצלך תוך שעה

להזמנות לחצו כאן
התחל שיחה בווצאפ
1
היי, איך אפשר לעזור?
התחל שיחה
שלום איך נוכל לעזור?